Onderhoud

De natuur en uw tuin leeft en om het hele jaar optimaal te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Maar kunt u of wilt u dit onderhoud misschien niet doen, door tijd, lichamelijke belemmeringen of vakbekwaamheid? Dan bent u bij Createrra op het juiste adres.
Door middel van ons stappenplan zorgen we ervoor dat uw tuin prima wordt onderhouden zodat uw tuin ieder seizoen er fantastisch uitziet, en u er altijd van kunt genieten.
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor onderhoud op afroep of kiezen uit onze voordelige onderhoudscontracten waarbij u geheel naar eigen wens uw contract kunt samenstellen, bijvoorbeeld een voor- en najaarsbeurt zodat uw tuin voor het begin van ieder seizoen er schitterend bijligt.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

– Opschonen borders en bestrating
– Snoeien bomen, heesters en hagen
– Verwijderen dood blad of beplanting
– Bemesten tuin
– Schoonmaken dakgoten/houtwerk
– Afvoer groenafval
– Gazon maaien, verticuteren of onkruidbestrijding

Ook bedrijfstuinen zijn voor ons een creatieve uitdaging om te verfraaien en te onderhouden zodat iedere bezoeker een voorbeeldige indruk heeft van de buitenzijde en entree van uw bedrijf.
Createrra werkt betrouwbaar en nauwkeurig met een perfect afwerking doch houdt de (onderhouds)kosten voor uw tuin verrassend laag.

Neem contact met ons op via email (contactformulier) waarna telefonisch contact met u zal worden opgenomen voor een vrijblijvende, aantrekkelijke offerte of voor een afspraak.